Persoonlijk Bruidswerk

Bruidswerk

Persoonlijk Bruidswerk

Bij Bloemerie Conny kun je terecht voor speciaal en persoonlijk bloemwerk zoals het bruidsboeket van je dromen. Ik maak het zoals jij het wil. Heb je een plaatje gezien of een foto op internet dan kijken we daar samen naar en zo stellen we jouw unieke boeket samen. Strak, modern wit of weelderig romantisch, vrolijk pluk of een (gemengde) rozen boeket en alles wat daar tussen zit. Voor de bruidegom kan ik een passende corsage maken. Zijn er bruidskinderen bij? Dan kijken we naar leeftijd en ook zij krijgen dan een bijpassend bloemetje. Een corsage voor de gasten met speldje of magneet. Voor elke gast dezelfde corsage of voor iedereen een andere…alles kan! Een mooi bloemstuk voor op de auto behoort tot één van de mogelijkheden, zorgvuldig bloemen en kleur uitgekozen bij jouw boeket en de kleur van de auto. Een tafelstuk of kleine vaasjes voor op de feeestlocatie en/of een mooi bloemstuk voor in de kerk.
Ik maak het precies zoals jullie dat willen.

Trouwen jullie midden in de zomer, op een warme dag of willen jullie een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag? Dan maak ik jullie boeket van zijdebloemen. Echt, hele mooi natuurgetrouwe zijdebloemen. Precies zoals jullie willen want ook in zijde heb ik een heel assortiment voorradig. Ook de corsages en ander bloemwerk voor jullie speciale dag kunnen van zijdebloemen worden gemaakt.

Nog een mogelijkheid voor de liefhebber is om je boeket van droogbloemen te laten maken. Uitermate geschikt voor een herfstbruid maar wel minder kleurrijk dan met verse of zijdebloemen.

Maak vrijblijvend een afspraak zodat we dit alles kunnen bespreken.
Neem je ‘moodboard’ of thema(kleuren) mee.

Stel hier je vraag!

Contact 2

Wat kan ik voor je betekenen?

Workshop

In mijn bloemschik workshop leert u met verse bloemen een prachtig bloemstuk te maken. Deze workshop wordt minimaal 3x per jaar gegeven.

Bruidswerk

Voor jouw bruiloft maak ik een persoonlijk bruidsboeket met op maat gemaakte corsages en andere bloemwerken.

Rouwwerk

Ik maak persoonlijk rouwbloemwerk in favoriete kleuren en bloemen van de overledene. Het is ook mogelijk om bloemen uit eigen tuin te gebruiken. Rouwwerk met een verhaal

Bedrijfswerken

Ik bied professionele bedrijfsbloemwerken voor bedrijven. Mijn unieke creaties passen bij elke gelegenheid en geven uw ruimte een stijlvolle uitstraling. Laat mij uw visie tot leven brengen.

Freelance bloemist

Als freelance bloemist bied ik mijn ervaring aan bij bloemisten uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Graag kom ik tijdelijk uw bloementeam versterken met mijn jarenlange ervaring.

En meer

Heb je andere wensen? Neem dan snel contact op.

Volg mij op deze platformen.