Bloemschik Workshop

Workshop Bloemschikken

Workshop Bloemschikken Zeeland

Workshop Bloemschikken

Bij Bloemerie Conny kun je ongeveer 3 per jaar terecht voor creatieve en gezellige workshops. In mijn ‘klaslokaaltje’ aan de Meekrapweg 8 in Axel maken we dan een mooi bloemwerk wat seizoensgebonden is. Dus voorjaar/pasen, herfst en kerst. (De prijzen zijn per keer, anders). De workshops duren ongeveer 1,5 á 2 uur. Ik maak altijd een voorbeeld en dat kun je naar eigen smaak/kleur aanpassen zodat het altijd in je interieur past.
De groepjes bestaan meestal uit 8-14 deelnemers.

Het is ook mogelijk om zelf een groep aan te melden. Dus wil je gezellig met je collega’s, vriendinnen, buren of vrijgezellenfeestje komen? Er zijn een heleboel mogelijkheden. Ik maak het gezellig en we maken altijd iets leuks naar wens en/of ervaring. We kiezen samen iets eenvoudigs of als er al wat ervaring is kiezen we een hoger niveau.

Workshop bloemschikken zeeland
Workshop bloemschikken zeeland
Dorpshuis d'ouwe kerke (op locatie)

Op uitnodiging kom ik ook op locatie. Dan neem ik al
mijn spulletjes mee en kom ik naar jullie toe…
Scholen, buurthuizen, verenigingen en ouderencentra ed.
Jullie regelen dan wel zelf de koffie.

Bel of mail voor meer info en houd Facebook en Insta in de gaten want daar vindt je altijd de data voor nieuwe workshops.

Bekijk hier de Bloemschik workshop ruimte!

Meld je aan of stel een vraag!
Contact

Wat kan ik voor je betekenen?

Workshop

In mijn bloemschik workshop leert u met verse bloemen een prachtig bloemstuk te maken. Deze workshop wordt minimaal 3x per jaar gegeven.

Bruidswerk

Voor jouw bruiloft maak ik een persoonlijk bruidsboeket met op maat gemaakte corsages en andere bloemwerken.

Rouwwerk

Ik maak persoonlijk rouwbloemwerk in favoriete kleuren en bloemen van de overledene. Het is ook mogelijk om bloemen uit eigen tuin te gebruiken. Rouwwerk met een verhaal

Bedrijfswerken

Ik bied professionele bedrijfsbloemwerken voor bedrijven. Mijn unieke creaties passen bij elke gelegenheid en geven uw ruimte een stijlvolle uitstraling. Laat mij uw visie tot leven brengen.

Freelance bloemist

Als freelance bloemist bied ik mijn ervaring aan bij bloemisten uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Graag kom ik tijdelijk uw bloementeam versterken met mijn jarenlange ervaring.

En meer

Heb je andere wensen? Neem dan snel contact op.

Volg mij op deze platformen.