Professioneel Bedrijfsbloemwerk

Bedrijfsbloemen

Professioneel Bedrijfsbloemwerk

Sinds september 2021 ben ik weer werkzaam als zelfstandig werkende bloemist. Mijn werkzaamheden bestaan uit workshops geven, freelance werken bij collega bloemisten en het verzorgen van speciaal en bijzonder rouw en bruidswerk. Ook kunt u bij mij terecht voor het wekelijkse bloemstuk op uw receptie-balie, bloemwerken voor op de vergadertafels. Ook heb ik een enorm assortiment aan zijdebloemen zodat u geen zorgen hoeft te hebben over de versheid. Hierin kan ik werken met een omruilsysteem zodat u regelmatig een ander fraai bloemstuk heeft staan.

Tevens verzorg is voor de horeca mooie bloemwerken en kleine vaasjes voor op de tafels. Ook hier kunnen we zijde-of droogbloemen gebruiken.
Neem vrijblijvend contact met me op en we kijken samen wat uw wensen en mijn mogelijkheden zijn.

Stel hier je vraag!

Contact 2

Wat kan ik voor je betekenen?

Workshop

In mijn bloemschik workshop leert u met verse bloemen een prachtig bloemstuk te maken. Deze workshop wordt minimaal 3x per jaar gegeven.

Bruidswerk

Voor jouw bruiloft maak ik een persoonlijk bruidsboeket met op maat gemaakte corsages en andere bloemwerken.

Rouwwerk

Ik maak persoonlijk rouwbloemwerk in favoriete kleuren en bloemen van de overledene. Het is ook mogelijk om bloemen uit eigen tuin te gebruiken. Rouwwerk met een verhaal

Bedrijfswerken

Ik bied professionele bedrijfsbloemwerken voor bedrijven. Mijn unieke creaties passen bij elke gelegenheid en geven uw ruimte een stijlvolle uitstraling. Laat mij uw visie tot leven brengen.

Freelance bloemist

Als freelance bloemist bied ik mijn ervaring aan bij bloemisten uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Graag kom ik tijdelijk uw bloementeam versterken met mijn jarenlange ervaring.

En meer

Heb je andere wensen? Neem dan snel contact op.

Volg mij op deze platformen.